085 065 46 78 info@vitalant.nl

een baan die echt bij jou past

jump for joy

Waarom werken voor Vitalant

Wil jij dé baan vinden die helemaal bij jou past? Wij maken graag kennis met je!

We vinden het belangrijk dat je plezier beleeft in jouw werk. Daarom kijken we naast jouw CV natuurlijk ook naar jouw wensen en persoonskenmerken. Zo kom jij terecht bij een organisatie die op alle aspecten bij jou past!

Om te garanderen dat jij plezier blijft houden in je werk, neemt je contactpersoon regelmatig contact met je op. Parttime of fulltime, kortdurend of langdurend; we vinden het belangrijk om in contact te blijven.

Vitalant kernwaarden waar jij aan voldoet

Vitalant is een betrouwbare Nederlandse firma welke inmiddels meer dan 10 jaar succesvol opereert in de markt van recruitement.
Vitalant spreekt de taal van topondernemers, die zoeken naar talent. Talent die jij als kandidaat werknemer mee neemt.

Betrouwbaar

Al meer dan 10 jaar is het Nederlandse bedrijf Vitalant met succes een degelijke en betrouwbare partner voor iedereen die een nieuwe baan zoekt. Of het nu een baan is in de automotive, transport & logistiek, bouw, metaal of industrie? Wij maken graag kennis met je.

Work - Life balance

Met ons werksysteem biedt Vitalant een perfecte balans tussen werk, inkomen en sociaal leven. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we wat belangrijk is om te komen tot een perfecte match. Sport, voeding en ontspannen zijn onze kernwaarden

Solide werkgevers

Vanuit onze passie voor automotive, transport & logistiek, bouw, Metaal en industrie. onze gemotiveerde en deskundige medewerkers met decennia aan ervaring binnen de branche, een groot en divers netwerk opgebouwd van solide werkgevers uit binnen en buitenland.

Vertrouwen

Vitalanat zorgt niet alleen voor een nieuwe baan. Ook na plaatsing zijn we er voor jou. Met onze persoonlijke begeleiding en ondersteuning kun je altijd op ons rekenen, ook richting werkgever om de gemaakte afspraken na te leven van uit het bedrijf waar jij werkt .

Wat klanten zeggen over Vitalant

Onze vita(a)lant partners

Gezonde voeding - koken met Jay

Vitalant vindt italiteit van haar medewerkers belangrijk!
Gezonde voeding is daar een belangrijk onderdeel van.
Merk je ook dat je na een lange werkdag moeite hebt met
het bedenken bedenken van een gezond, lekker en simpel
gerecht? Koken met Jay kan je daarbij helpen.

Klik op het logo om op zijn Instagram pagina terecht te komen!

Gezond bewegen - Sport To Your Limit

Vitalant vindt vitaliteit van haar medewerkers belangrijk.
Voldoen aan de norm van NNGB (Nederlandse Norm Gezond Bewegen) en fitnorm (minimaal 3x per week intensief bewegen) is een belangrijk aspect
van Vitaliteit.
Sporten heeft ook een positief effect op je mentale weerbaarheid, fysieke
gesteldheid en het verminderd vaak het risico op ziekten. Hierdoor ben je op
energieker en presteer je beter.

Vind je het lastig om nar een lange dag  werken de motivatie te vinden om te gaan sporten of vindt je het belangrijk om in een goede gezondheid oud te worden? Sport To Your Limit kan je daarbij helpen.
Klik dan op de link: https://www.sporttoyourlimit.nl/

Banen voor onze vitale toppers