085 065 46 78 info@vitalant.nl

Uw partner in Recruitement

workdeal

Waarom personeel rekruteren via Vitalant

De juiste persoon op de juiste plek? Met onze passie voor het vak brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Tijdelijk of vast, met onze variatie in professionals vinden wij altijd de geschikte persoon. Iedere vitalant kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen:

Betrouwbaar

Al meer dan 10 jaar is het Nederlandse bedrijf Vitalant met succes een degelijke en betrouwbare partner voor iedereen die een nieuwe baan zoekt. Of het nu een baan is in de automotive, transport & logistiek, bouw, metaal of industrie? Wij maken graag kennis met je.

Bewezen succes

Met onze zelf ontwikkelde succesvolle concepten, waarmee we werkgevers totaal ontzorgen, nemen we het volledige recruitment proces van ersoneel uit handen zodat de ondernemer zich kan focussen op haar core business. Groei!

Persoonlijke begeleiding

Uiteraard gaat onze dienstverlening veel verder dan alleen het recruiten van nieuw personeel. Ook na plaatsing blijven onze specialisten beschikbaar voor advisering en begeleiding bij contracten en loonafrekening maar ook als brug tussen werkgever en werknemer.

Zekerheid

Aan ieder succesvol recruitment proces gaat een grondige en gedegen voorbereiding vooraf. Ondanks deze zorgvuldige voorbereiding kan het uiteraard in de praktijk blijken dat de gemaakte match niet voldoet aan de vooraf gestelde eisen. Geen nood: We staan u als ondernemer bij.

Onze diensten

Goed werkgeverschap, dat kenmerkt ons. Een betrouwbare partner zijn voor onze professionals en werkgevers. Onze samenwerking met Flexpedia, een integer uitzendbureau, draagt daaraan bij. Wij bieden de volgende diensten aan:

Transport & Logistiek

Uitzenden

Tijdelijke personeelsbehoefte? Staat het piekseizoen voor de deur? Wilt u weloverwogen iemand op contract nemen? Wij stellen professionals ter beschikking op flexibele basis. Er wordt vooraf een tarief afgesproken, het aantal uren en de duur van de werkzaamheden liggen niet vast. Uiteraard betaalt u alleen voor de uren dat de werknemer gewerkt heeft.

Detacheren

Op zoek naar een professional die zorgt voor continuïteit en zekerheid? We horen uw wensen graag. Met de variatie in beschikbare professionals beoordelen we wie het beste bij uw organisatie past. Zijn alle partijen het met elkaar eens? Dan leggen we het aantal uren en de duur van de werkzaamheden vast in een overeenkomst met (on)bepaalde tijd.

Werving & Selectie

Vraag en aanbod bij elkaar brengen; dat is onze passie! Professionals op de juiste plek krijgen onze taak. Werving en selectie zelf uitvoeren is vaak een tijdrovende en moeilijke taak. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag! We selecteren alleen de kandidaten met de juiste werkervaring en competenties. Een échte match voor iedereen.